Home

Feestplezier voor jong en oud met de vrolijke dj!

Welkom bij de vrolijke dj, en superleuk dat je mijn site bekijkt.

Zoek je een dj voor je feest of bruiloft? maar dan eentje die er ook een echt FEEST van weet te maken. Dan ben je bij de vrolijke dj op het juiste adres.

Dj Johan Lageweg is een dj met veel ervaring, en ook al heeft hij al honderden feesten en bruiloften verzorgd, hij blijft enthousiast en blijft een meester in het inspelen op de sfeer bij de mensen in de zaal en op de dansvloer. Met zijn gezellige uitstraling, waar je nu eenmaal niet omheen kunt, weet hij iedere keer weer te verrassen!

De vrolijke dj is er voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Met natuurlijk de hits uit de Top 40, Nederlandstalige feestmuziek, Hardstyle, Happy Hardcore of Dance en Pop classics, kortom er is heel veel mogelijk, maar bedenk wel dat het jouw feest is, dus de muziekkeuze wordt op jouw smaak afgestemd.

 

         

 

Waarom nog meer de vrolijke dj?

  • Altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Verzekerd van een Back-up dj
  • Luxe uitstraling met de witte show
  • Ervaren professionele dj
  • Feestgarantie
  • Betrouwbaar in afspraken

 

Klanten vertellen

op 25 Mei door Hilly en Ruben

Gisteravond een geweldig bruiloftsfeest gehad mede mogelijk gemaakt door de vrolijke DJ, hele leuke en mooie lichtshow en diverse muziek, onze eigen nummers werden ook zoveel mogelijk gedraaid, de sfeer zat er goed in! Voor een top feest moet je bij de vrolijke DJ zijn

op 4 april door Renate

We besloten als zussen een feest te organiseren voor onze moeder haar 65e verjaardag. Locatie? Check! Gasten! Check! Maar wat zullen we doen met de muziek?Zo’n gemeleerd gezelschap (leeftijd, achtergrond ed) zou dat wel gaan? Locatie stelde muziekcomputer voor maar ik had ooit een feest meegemaakt met De vrolijke DJ en nam contact met hem op. Hij kwam met een goed voorstel; eerste paar uur ‘achtergrond’ muziek en later op de avond ‘dance dance dance’! En dat gebeurde. Van jong tot ouder op de dansvloer, of meezingend vanaf de zij-lijn. Zo’n plezier gehad en vooral hele mooie herinneringen gemaakt. Mijn moeder heeft enorm genoten van haar surprise party en krijgt telkens te horen dat mensen zo’n leuke avond hebben gehad. De vrolijke DJ heeft de avond fantastisch ingekleurd met zijn aanwezigheid. Volgende week weer?

Meer reviews

 

Dj Johan Lageweg , allround dj

 

 

Zijn er nog extra mogelijkheden?

Natuurlijk zijn er die, wat dacht je van een enorm videoscherm, waarop foto’s getoond kunnen worden of videoclips, zodat je ook werkelijk de bekende dansjes mee kunt dansen, leuk toch die Macarena? Ook de aankleding van de zaal (of eigen locatie, zoals in huis of feesttent in de tuin) met Led Up-light is mogelijk, gecombineerd met een rookmachineom de lichteffecten nog beter uit te laten komen (indien toegestaan op je locatie) of wat te denken van een schitterende verlichte LED dansvloer om het feestgevoel nog vrolijker en groter te maken! Maar ook het inhuren van een extra saxofonist of zanger bij de DJ Show is een mogelijkheid die je kunt bespreken.

Sfeerimpressie of promofilm bekijken