Over de vrolijke dj

ALLROUND DJ

Allround DJ Johan Lageweg van De Vrolijke DJ en djinjehuiskamer.nl heeft meer dan 30 jaar ervaring en weet van elk feest wel iets moois en groots te maken. Een feest waarbij de ervaring van de DJ en zijn persoonlijke touch een zeer belangrijke stempel drukt, waarbij vooral wordt geluisterd naar al jouw wensen. Het is tenslotte jouw feest!

REFERENTIES

Generation Classics Party (het discofeest van Zwolle en omgeving), Discotheek La Mirage te Kampen. Taverne Discoshows te Hattem, D’Aesculaap (SQ) te Heerde.
Drive-in shows en boekingskantoren
Partymusic, djopjebruiloft, SKYFLY.nl, Disco2U, Luimes AV, W&B Showproductions, 360 Degree Events, djinjehuiskamer.nl, Inspiration Productions, DJ Henri Geerlings bookings, 123boekingen, Dance Classics Events,

ARTIESTEN WAARMEE JOHAN EEN OPTREDEN VERZORGD HEEFT

KEET!, Monique Smit, De Dikdakkers, Grad Damen, Arno Kolenbrander, Ronnie Tober, Timeless, saxofonist Rinus Groeneveld, Local Hero on Sax, Sax-o-tone, Partyband Reflex, Pitchlight, Jamento en Noah!, Frans Duijts, Het Rosenberg Trio, Sigrid Hof, Jac Ruiten.

Allround DJ Johan Lageweg zag het levenslicht in 1965 en is geboren in Heerde. Het begon allemaal op elfjarige leeftijd in 1976. Saturday Night Fever was de aanzet naar het Disco tijdperk. Johan zat op zijn zolderkamertje plaatjes te draaien en de muziek op te nemen (destijds nog op cassettebandjes) voor het horecabedrijf van zijn ouders. Muziek was, en is nog steeds zijn grootste passie. Later volgden de talrijke schoolfeesten en verjaardag’s fuifjes.
Vanaf zijn zestiende jaar begon Johan semi-professioneel te draaien voor de Taverne Disco-shows in Taverne de Overbosch in Hattem, daarna ,hij was inmiddels 21 jaar bij club Discotheek La Mirage in Kampen, waarvan Johan mede-eigenaar was. Door sluiting van het bedrijf ging Johan weer verder met de Taverne Disco Shows in Hattem. Hier trad hij om de 14 dagen op voor zo’n 250 feestgangers. Dit duurde tot en met 1995 want de zaak werd verkocht. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon, dus Johan draaide af en toe als invalkracht in d’Aesculaap in Heerde: tegenwoordig beter bekend als Club Aesculaap.
Daarnaast ging Johan zich bezig houden met radio maken voor LOCO Radio te Wezep. Hier heeft hij zelf een aantal radioprogramma’s gehad met als bekendste de Disco en Soulshow dat hij helaas wegens tijdgebrek moest opgeven. Wel is hij nog als vrijwilliger betrokken bij zwartewaterlandhelpt.nl die een jaarlijkse radiomarathom organiseert rond kerst voor het goede doel. 15 jaar geleden werd gevraagd om een keertje in te vallen als DJ op een bruiloft. Sindsdien heeft Johan de smaak weer helemaal te pakken en is hij een veel gevraagde DJ op bedrijfsfeesten, verjaardagen en huwelijksfeesten. Zie ook: djinjehuiskamer.nl